DAG & NACHT : 011/45.20.20

Bezoekersteller

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag95
mod_vvisit_counterGisteren751
mod_vvisit_counterDeze Week2213

Momenteel online 42
gast ip 18.207.106.142
Afscheidsviering

De afscheidsplechtigheid vindt in haar geheel plaats in de Aula. In de Aula wordt geen eucharistie gevierd en communie uitgedeeld. De gebedsdienst wordt geleid door de begrafenisondernemer. De viering wordt in overleg ingevuld. Er is ruimte voor persoonlijke bijdragen in de vorm van een foto's (op een groot scherm geprojecteerd), gedicht, herinneringen en meditatieve muziek.

De beschikbare tijd in de aula is onbeperkt. Normale tijd is een half uur. Een uur kan soms ook, maar dit beslist de familie zelf.

Het tijdstip van de gebedsdienst in de Aula is mede afhankelijk van op welk moment een Aula beschikbaar is. Overleg daarover is noodzakelijk, anders is teleurstelling niet uitgesloten.

Waarom zou u kiezen voor deze vorm van afscheid? U vindt het bezwaarlijk dat familie, vrienden en bekenden nog naar de kerk moeten komen. U wilt wel een familiaal afscheid, maar eenvoudig en sober in de Aula van Begrafenissen J. Beyne.

 

Zo betreden we de Aula :